Workshop: Vrijwilligerswerk in coronatijd

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert de workshop ‘Vrijwilligerswerk in coronatijd’. Het ‘normale’ leven komt, met alle nodige voorzorgsmaatregelen, weer langzaam op gang. Maar geld dit ook voor vrijwilligerswerk? Hoe ga je in deze tijd om met de inzet van vrijwilligers? Wat kan er al wel en wat kan er (nog) niet?

De Vrijwilligersacademie organiseert een bijeenkomst waarin we met diverse soorten vrijwilligersorganisaties kennis en ervaringen uitwisselen hoe we één en ander aan kunnen pakken. Vanuit de sportwereld, ouderenzorg en een welzijnsorganisatie zullen voorbeelden gegeven worden hoe er weer gestart wordt met vrijwilligerswerk. Daarnaast is er de ruimte om onderling met elkaar kennis en ervaringen uit kunnen wisselen en van elkaar kunnen leren.

Wil jij deelnemen aan deze workshop? Aanmelden kan via onze site: https://epedoet.nl/workshop/vrijwilligers-in-coronatijd/

Opstart overig aanbod Vrijwilligersacademie

We hebben een aantal workshops die gepland stonden moeten annuleren. Met bovengenoemde workshop gaat de Vrijwilligersacademie weer van start. Vervolgens zullen we ook weer andere workshops in de plannen. Zoals: laaggeletterdheid, interculturele communicatie of grenzen stellen. We gaan er mee aan de slag en houden je op de hoogte.