Over EpeDoet!

EpeDoet!

EpeDoet! is hét platform voor vrijwilligerswerk in de gemeente Epe.

EpeDoet! is er zowel voor inwoners als voor verenigingen en organisaties. Vraag en aanbod rondom al het vrijwilligerswerk in de gemeente Epe komen hier samen. EpeDoet! is één van de diensten van Koppel-Swoe. EpeDoet! is organisatie overstijgend en kijkt dus breder dan Koppel-Swoe.

Via EpeDoet! kun je ontdekken welk vrijwilligerswerk er te doen is in de gemeente Epe. Als vrijwilliger kun je jouw talent en/of deskundigheid inzetten. Er wordt samen met jou gekeken naar vrijwilligerswerk dat bij je past. Wij helpen je graag. Neem contact op en we gaan samen de zoektocht aan naar jouw ideale vrijwilligersplek.

Ook voor organisaties en verenigingen

Naast het koppelen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk is EpeDoet! er ook om organisaties en verenigingen die met vrijwilligers werken te ondersteunen. Daarnaast wordt er een evenement opgezet waarbij de verbinding gelegd wordt tussen maatschappelijk organisaties, vrijwilligersorganisaties en het bedrijfsleven. Vraag en aanbod komen hier samen. Met gesloten beurs kunnen er matches gemaakt worden.

Ga in gesprek met Suzanne (links) of Niki (rechts)!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Stuur een email naar epedoet@koppelswoe.nl of bel Suzanne op 06-36 23 96 18 of Niki op 06-40 38 74 86.

Wil je meer weten over EpeDoet!

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op. Of bel Koppel-Swoe via 0578-67 67 67.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EpeDoet! in het kort

vacaturebankinformatie & ondersteuninggericht op jouw kwaliteitenvoor individu of groepenaltijd passendgesloten beurs