Vrijwilligersacademie

voor vrijwilligers uit de gemeente Epe

Vrijwilligersacademie

Als je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen. Daarom organiseren we vanuit EpeDoet! workshops speciaal voor vrijwilligers. Je vindt op deze pagina een overzicht van workshops op locatie en online aanbod.

De fysieke workshops worden aangeboden door de Vrijwilligersacademie Noord-Oost Veluwe, een samenwerking tussen EpeDoet! en de vrijwilligersplatforms uit Heerde en Hattem. De online workshops worden door verschillende aanbieders aangeboden. Een overzicht vind je hier.

Workshops Vrijwilligersacademie

Hieronder vind je de workshops van de Vrijwilligersacademie. Als je erop klikt, vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

dinsdag 23 mei 2023 19:00 – 21:30

Als je hetzelfde doet wat je altijd al deed krijg je hetzelfde? Of toch niet? Overal zie je dat het moeilijker wordt vrijwilligers te vinden of te behouden. Wat kan je doen. Leer van elkaar maar ook van de expertise van de Sesamacademie. Zij zullen o.m. inbrengen wat de trends zijn in vrijwilligerswerk en hoe je daar op in kan spelen.

Lees meer
donderdag 15 juni 2023 19:00 – 21:30

Heb jij Instagram, maar heb je eigenlijk geen idee wat je ermee kunt? Wil je je pagina laten groeien, de connectie maken met je volgers, maar kom je er niet uit? In deze workshop leer je alle verborgen parels van Instagram kennen, en krijg je praktische take-aways waarmee je gegarandeerd zal groeien.

Lees meer

Contact

Voor vragen over de Vrijwilligersacademie kun je contact opnemen met de contactpersoon uit jouw gemeente. Dat zijn:

Vanuit EpeDoet! brengen we workshops ook altijd onder de aandacht op onze sociale media. Volg jij ons al op Facebook of Instagram?