Vrijwilligersacademie

voor vrijwilligers uit de gemeente Epe

Vrijwilligersacademie

Als je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen. Daarom organiseren we vanuit EpeDoet! workshops speciaal voor vrijwilligers. Je vindt op deze pagina een overzicht van workshops op locatie en online aanbod.

De fysieke workshops worden aangeboden door de Vrijwilligersacademie Noord-Oost Veluwe, een samenwerking tussen EpeDoet! en de vrijwilligersplatforms uit Heerde en Hattem. De online workshops worden door verschillende aanbieders aangeboden. Een overzicht vind je hier.

Workshops Vrijwilligersacademie

Hieronder vind je de workshops van de Vrijwilligersacademie. Als je erop klikt, vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

donderdag 29 september 2022 19:30 – 21:30

In deze workshop komen verschillende aspecten van eenzaamheid aan bod, samen kunnen we kijken welke mogelijkheden voor ondersteuning er zijn. Een hoop theorie maar ook uitwisselen van ervaringen en bespreken van mogelijk en onmogelijkheden.

Lees meer
dinsdag 18 oktober 2022 19:30 – 21:00

Laaggeletterdheid zit niet aan de buitenkant heeft geen grote neus, geen kromme tenen geen zwiebelarm of wiebelbenen geen geur, geen open deur, geen kromme zinnen laaggeletterdheid zit verstopt meestal heel erg diep van binnen.

Lees meer
maandag 12 december 2022 19:30 – 21:30

Je merkt dat iemand zichzelf minder goed verzorgt. Of dat hij of zij verward is, bozig, teruggetrokken, een kort lontje heeft of naar drank ruikt. We noemen dit ‘Niet Pluis’. in het contact krijg je het gevoel dat het niet goed lijkt te gaan met hem of haar. Hoe kun je omgaan met deze signalen en deze bespreekbaar maken?

Lees meer

Online aanbod

Via de link hieronder vind je workshops van verschillende aanbieders waaraan je online kan deelnemen.

Bekijk hier het online aanbod

Contact

Voor vragen over de Vrijwilligersacademie kun je contact opnemen met de contactpersoon uit jouw gemeente. Dat zijn:

Vanuit EpeDoet! brengen we workshops ook altijd onder de aandacht op onze sociale media. Volg jij ons al op Facebook of Instagram?