Vrijwilligersacademie

Voor vrijwilligerswerk in de gemeente Epe

Vrijwilligersacademie

Wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen. Daarom organiseren we vanuit EpeDoet! workshops speciaal voor vrijwilligers uit de gemeente Epe. Dit doen we zowel online als op locatie.

De fysieke workshops worden aangeboden door de Vrijwilligersacademie Noord-Oost Veluwe, een samenwerking tussen EpeDoet! en de vrijwilligersplatforms uit Heerde en Hattem. De online workshops worden door verschillende aanbieders aangeboden. Een overzicht vind je hier.

Agenda Vrijwilligersacademie

De Vrijwilligersacademie stelt het aanbod samen op basis van de vraag vanuit vrijwilligers. Hieronder vind je de agenda van de Vrijwilligersacademie. Wanneer je op een onderwerp klikt, vind je meer informatie en kun je je aanmelden voor de desbetreffende workshop.  Heb je een suggestie voor een workshop? We horen het graag.

Vrijwilligersacademie voor organisaties

Alle vrijwilligers kunnen deelnemen aan het aanbod van de Vrijwilligersacademie, dus ook vrijwilligers van jouw organisatie of vereniging. Het is fijn als jullie vrijwilligers door jullie op de hoogte worden gebracht van de Vrijwilligersacademie.

Misschien heeft jouw organisatie ook iets te bieden voor de Vrijwilligersacademie? We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jullie expertise kunnen delen met andere vrijwilligers. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Voor vragen over de Vrijwilligersacademie kun je contact opnemen met de contactpersoon uit jouw gemeente. Dat zijn:

Vanuit EpeDoet! brengen we workshops ook altijd onder de aandacht op onze sociale media. Volg jij ons al op Facebook of Instagram?

Workshop vrijwilligersacademie geannuleerd
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen heeft de Vrijwilligersacademie besloten om alle workshops te annuleren. De organisatie wacht de ontwikkelingen af. Er staan nog een flink aantal workshops in de steigers. Zodra het weer verantwoord is wil men deze workshops graag organiseren voor de vrijwilligers.

Voor nu alleen online aanbod, via de link hieronder.

Bekijk hier het online aanbod