Workshop omgaan met licht verstandelijk beperkten

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe

Nu de “corona-regels” versoepeld zijn en de vooruitzichten gunstig, gaat de vrijwilligersacademie N.O.V. per 1 oktober weer van start. De vrijwilligersacademie is er voor vrijwilligers en biedt workshops en bijeenkomsten aan voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem. De vrijwilligersacademie is een samenwerking tussen de vrijwilligersplatforms uit gemeente Heerde en Hattem en EpeDoet! uit Epe.

Wanneer je als vrijwilliger actief bent ongeacht in welke functie, kun je deelnemen aan het aanbod van de vrijwilligersacademie. Er is veel kennis aanwezig en die willen we via de academie overbrengen en met elkaar delen. Want wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen.

Aanbod

Het programma wordt samengesteld op basis van de vraag vanuit de vrijwilligers. Op 6 oktober om 19.00 is in de STIP, Sportlaan 2H in Heerde de eerste avond in het seizoen georganiseerd door de Vrijwilligersacademie. Onderwerp is omgaan met mensen met licht verstandelijke beperkingen, iets waar we als vrijwilliger ook mee te maken kunnen krijgen. Voor deze avond zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over- en aanmelden voor deze workshops kan hier. Hier vind je ook het aanbod van andere workshops op locatie en het online aanbod.