Gefeliciteerd Rikie van Duuren!

Vrijwilliger van het jaar 2023


In 2023 zijn 8 vrijwilligers genomineerd voor de prijs Vrijwilliger van het jaar 2023. Vanuit het juryoverleg in november is er een top 3 bepaald. Hieronder op willekeurige volgorde vermeld:

Maandag 8 januari tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe maakte wethouder Gert van den Berg als juryvoorzitter de winnaar bekend gemaakt. Rikie van Duuren is Vrijwilliger van het Jaar 2023. Gefeliciteerd met deze prachtige prijs Rikie!

Na afloop sprak Dick van der Veen Rikie over het winnen van deze prijs. Rikie benoemde hier dat ze dit totaal niet had verwacht. Ze was helemaal verbaasd. Rikie zegt dat ze het graag doet maar juist in verbinding met andere mensen, je kan het niet alleen. Contacten met de medemens, de verbinding met anderen, zou ze nooit willen laten vallen. Ze hoopt haar vrijwilligerswerk nog lang te kunnen voortzetten. Als afsluiting bedankt Rikie alle vrijwilligers voor wat zij allemaal met haar samen doen. Mooie woorden van de Vrijwilliger van het jaar 2023. Nogmaals gefeliciteerd!

Rikie van Duuren en wethouder Gert van den Berg

De vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van Persburo Dick van der Veen, Koppel-Swoe/EpeDoet! en gemeente Epe.