Training speciaal voor besturen

vrijwilligersacademie

Training speciaal voor besturen

Op 12 november is de eerste training van de Vrijwilligersacademie. Deze avond is speciaal voor besturen en wordt begeleid door Henderikus Cazemier. Tijdens de avond wordt er gesproken over netwerken, hoe kan je netwerken als bestuur? Welke verbindingen kun je leggen of welke samenwerkingen kun je aangaan en wat levert je dit als vereniging op? Daarnaast wordt er in gegaan op het werven van fondsen. Er zijn vele fondsen, welke fondsen zijn er en hoe kan je hier als vereniging/stichting gebruik van maken?

De training vind plaats op dinsdag 12 november van 20.00-22.00 in de Hof van Cramer, Putterweg 2d in Wapenveld. Deelname aan deze avond is gratis en aanmelden kan via het aanmeldformulier op de site.

Aanbod vrijwilligersacademie

Het aanbod van de Vrijwilligersacademie stellen we samen op basis van de vraag en behoefte van vrijwilligers. Zoals hierboven vermeld is de eerste avond speciaal voor besturen. In januari 2020 staat er een avond ‘Goed voorbereid op noodsituaties’ gepland vanuit het Rode Kruis. Andere trainingen zullen gaan over dementie, het omgaan met specifieke doelgroepen en bestuursvormen. Over de exacte data en inhoud van de trainingen houden we je op de hoogte via de Vrijwilligersacademie pagina op EpeDoet!

Wil jij je expertise delen via de vrijwilligersacademie of wil je graag meer leren over een onderwerp? We horen het graag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Tuinman.