Epe voor Oekraïne

Het is vreselijk wat er nu in Oekraïne gebeurd. Veel mensen vluchten naar een veilig land. Een deel van deze mensen komt naar Nederland. We merken dat veel inwoners van Epe zich willen inzetten en helpen. Dat is ontzettend fijn en hartverwarmend! Wil jij ook een steentje bijdragen? Op deze pagina vind je een overzicht van verschillende initiatieven en mogelijkheden. Je ziet hoe jij kan helpen.

Mist er nog informatie? Of organiseer jij iets wat niet vermeld staat? Laat het weten via epedoet@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67. Zodra er nieuwe informatie is, zullen we deze toevoegen op deze pagina.

Kijk hier voor meer informatie over kleding, speelgoed, sporten, taalles, kinderactiviteiten etc

Epe voor Oekraïne

Inwoners van de gemeente Epe bieden hulp en onderdak aan vluchtelingen die vanuit Oekraïne naar Nederland komen. Er zijn veel initiatieven en mensen die iets willen betekenen. Hieronder vind je meer informatie over hoe jij kan helpen.

Jouw hulp in Epe?

Informatie in Epe

Vluchteling in huis?

Er is een wegwijzer gemaakt met een overzicht met informatie, activiteiten en mogelijkheden. De wegwijzer vind je hier.

Bied jij onderdak aan een vluchteling of overweeg je te dit te doen?

Geld doneren

Eén van de manieren om een bijdrage te leveren is het doneren van geld. Hieronder een opsomming van verschillende mogelijkheden.

Landelijke initiatieven

Aanmelden voor vrijwilligerswerk in Epe

Aanmelding hulp voor Oekraïne

Wat fijn dat jij je wilt inzetten voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Je kan via onderstaand formulier je gegevens invullen en aangeven waarbij je wilt helpen. Als je iets in gedachten hebt, ergens goed in bent of leuk vindt, mag je dit in het formulier aangeven. Wij nemen per email of telefoon contact met je op. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.