Workshops Vrijwilligersacademie

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert workshops speciaal voor vrijwilligers. Want wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten te ontwikkelen.

Nieuwe workshops

We zijn blij te kunnen vertellen dat we weer nieuwe workshops gaan organiseren. Er staan nu twee workshops gepland. De beleeftraining licht verstandelijke beperking waarbij je je in de denk- en gevoelswereld van iemand met een licht verstandelijke beperking gaat verplaatsen. Zo krijg je inzicht in de belevingswereld en begrijp je beter waarom iets wel of niet werkt in de dagelijkse praktijk. Daarnaast bieden we de workshop omgaan met andere culturen aan. Een workshop waarin je veel leert over ander culturen en hoe je hiermee om kan gaan. Bijvoorbeeld wat gebruiken zijn uit verschillende culturen en hoe je hiermee om kan gaan.

We zijn bezig om meerdere workshops te organiseren, houd daarvoor onze site en sociale media in de gaten. We zijn o.a. bezig met een workshop EHBO en communicatie en sociale media. Hierover houden we je op de hoogte.

Heb jij suggesties?

Heb jij suggesties voor workshop die je graag wilt volgen? We horen het graag! Of misschien wil je jouw expertise delen via de Vrijwilligersacademie, ook dan komen we graag met je in contact.

Meer informatie en aanmelden kijk hier.

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe is een samenwerking tussen EpeDoet! en de vrijwilligersplatforms in Heerde en Hattem.