Vrijwilligersprijzen in de gemeente Epe

Wie verdient volgens jou een nominatie voor vrijwilliger van het jaar?

Elk jaar worden er in de gemeente Epe vrijwilligersprijzen uitgereikt. Dit om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Eén van deze prijzen is de prijs ‘Vrijwilliger van het jaar’. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt.

Meld vrijwilligers aan!

Hiervoor kunnen vrijwilligers aangemeld worden. Vanuit deze aanmeldingen worden er acht vrijwilligers genomineerd als ‘vrijwilliger van de maand’. Zij maken kans om vrijwilliger van het jaar te worden. Alle vrijwilligers van de maand worden geïnterviewd voor de krant en ook op onze website lees je over de inzet van deze vrijwilligers. Uit deze acht nominaties kiest de jury de Vrijwilliger van het jaar. De jury bestaat uit vier leden, één uit elk dorp van de gemeente Epe. Wie deze prijs wint, wordt bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis.

Welke vrijwilliger verdient deze nominatie?

In de gemeente Epe zijn veel inwoners actief als vrijwilliger. Velen zetten zich hier met hart en ziel voor in. Ken jij iemand die het verdient om vrijwilliger van het jaar te worden als waardering voor al zijn of haar inzet? We horen het graag!

Voorwaarden vrijwilligersprijs:

Je kan iemand aanmelden via persburo.veen@planet.nl of epedoet@koppelswoe.nl