Vrijwilligersacademie kijkt terug op twee succesvolle workshops

Vanuit de Vrijwilligersacademie zijn, bij de uitbraak van corona, alle workshop op locatie stil komen te liggen. Er was alleen online aanbod. In juni vroegen we ons, vanuit de Vrijwilligersacademie, af of er behoefte zou zijn aan onderlinge uitwisseling over vrijwilligerswerk in coronatijd.

We besloten een workshop te organiseren en er bleek zeker behoefte te zijn aan onderlinge uitwisselingen. We hadden één avond gepland en uiteindelijk hebben we twee workshops kunnen organiseren.

Vrijwilligerswerk tijdens corona

De Vrijwilligersacademie kijkt terug op twee succesvolle workshops over ‘Vrijwilligerswerk in coronatijd’. Tijdens deze avonden was er een gevarieerd gezelschap aanwezig. Deelnemers vanuit o.a. de zorg, hulporganisaties, sport, kerken en welzijn uit de verschillende gemeentes. Onderling zijn er ervaringen en kennis uitgewisseld. Het was erg waardevol om met elkaar te spreken over de inzet van vrijwilligers. Of dit al kan, hoe dit kan, maar ook hoe je vrijwilligers hierin benaderd en hoe je ze hierbij kan betrekken.

Vanuit de Vrijwilligersacademie gaan we aan de slag met de nieuwe planning vanaf september. Hierover later meer informatie en kijk ook op www.epedoet.nl/workshops.

Meer informatie of contact?

Bel of mail één van onderstaande personen.

HattemHenk Buerman06 52 66 00 63hbuerman@rodekruis.nl
HeerdeTon Hulsebos06 51 25 93 70tonhulsebos@verian.nl
EpeSuzanne Tuinman06 36 23 96 18s.tuinman@koppelswoe.nl