Vacature invoeren nog makkelijker

Beste gebruiker van EpeDoet!,

Er zijn wijzigingen bij EpeDoet! waarover we je graag willen informeren. Zoals je weet, kun je vacatures voor vrijwilligerswerk gratis online plaatsen op EpeDoet!

Wij pakken deze vacature vervolgens op en promoten deze via onze kanalen. In die aanpak gaat niks veranderen, want we zien dat de meeste vacatures via ons worden ingevuld. Super fijn!

Wat wel gaat veranderen is de manier waarop je vacatures kunt plaatsen. Op dit moment gaat dit nog via www.buurtmaken.nl. We krijgen echter regelmatig signalen dat mensen het omslachtig vinden, omdat ze eerst een profiel moeten aanmaken of het systeem niet goed begrijpen. Voor ons is het lastig dat we geplaatste vacatures niet meer kunnen aanpassen. Soms wordt er bijvoorbeeld geen afbeelding geplaatst of is de omschrijving van de functie in onze ogen niet voldoende toegelicht.

Dat gaat veranderen!

NIEUW: Vacatures invoeren op www.epedoet.nl

Je kan namelijk vanaf nu vacatures direct online invoeren op de website van EpeDoet! via de pagina https:/epedoet.nl/vacature-toevoegen

Hoe werkt het? Je voert al je gegevens in het online formulier in en drukt op opslaan. Wij krijgen een melding van je ingevoerde vacature. Wij checken je vacature. Is het volledig? Spreekt de afbeelding voldoende aan? Eventueel passen we dit (uiteraard in overleg met jou) aan. Daarna wordt de vacature door ons gepubliceerd. Wij garanderen dat de vacature binnen twee werkdagen online staat op www.epedoet.nl/vacatures.

Vacatures die nog via www.buurtmaken.nl worden ingevoerd, worden vanaf volgende week niet meer doorgeplaatst op www.epedoet.nl

Vervolgens gaan wij, zoals vanouds, aan de slag met de promotie van je vacature.

Vragen? Opmerkingen? Laat het ons weten.

Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben, neem dan vooral even contact met ons op via epedoet@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67.

Wij zijn erg blij met deze stap, hopelijk werkt het voor jullie ook goed.

Met vriendelijke groet,

Niki Binnendijk en Suzanne Tuinman