EpeDoet! op radio 794


Donderdagochtend 11 januari rond 11.15 uur op Radio 794 is er een nieuwe uitzending van de rubriek ‘Vrijwilligerswerk in Uitvoering’. We gaan in gesprek met Eelke Hemrica over de collecteweek van de Hersenstichting. Zij zijn nog op zoek naar collectanten in de week van 29 januari tot 3 februari. Luister je mee?

Vrijwilligerswerk in Uitvoering is een rubriek over vrijwilligerswerk in de gemeente Epe en Heerde. We doen dit in samenwerking met Vrijwillig Heerde.

Samen met Vrijwillig Heerde

Sinds september is er in samenwerking met Vrijwillig Heerde de vaste rubriek ‘Vrijwilligerswerk in uitvoering’ op Radio 794. Deze rubriek over vrijwilligerswerk hoor je wekelijks op donderdag in de uitzending rond 11.15 uur. De ene week is Dirk-Jan van der Veer van Vrijwillige Heerde aanwezig en de andere week Niki of Suzanne van EpeDoet!

In de uitzending gaat het over vrijwilligerswerk. We vertellen je over workshops van de Vrijwilligersacademie, actuele vacatures maar we nemen ook mensen mee naar de studio. Zij vertellen bijvoorbeeld waar zij actief zijn als vrijwilliger. Elke keer wat anders maar altijd met een link naar vrijwilligerswerk.

Luister je mee?