NL doet 2022

Het Oranje Fonds organiseert elk jaar in maart NL doet. Een grote vrijwilligersactie waarbij Nederlanders worden gestimuleerd om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo het verschil te maken. Want vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Als je nog geen vrijwilliger bent kun je tijdens NL doet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk is! Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

NL doet is dit jaar op 11 & 12 maart 2022.

Voor organisaties

Heeft jullie organisatie of vereniging een leuke activiteit voor NL doet? Je kan deze aanmelden op de website van NL doet en zo kun je mee doen.

Je kan aan financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds voor de NL doet activiteit van 2022. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,- . Een aanvraag indienen kan tot 31 januari 2022. Je aanvraag moet aan een aantal voorwaarden voldoen, deze vind je hier.

Help jij als vrijwilliger tijdens NL doet?

Wil jij je als vrijwilliger inzetten tijdens NL doet 2022? Dat kan! Je vind via deze website het overzicht met klussen tijdens NL doet. Kijk waar jij je voor wilt inzetten en meld je aan. Zo maken we samen het verschil.

Bron: Oranje Fonds, NL doet