Nieuw gezicht bij EpeDoet!

Een nieuw gezicht bij EpeDoet!

Hallo, ik ben Niki en sinds kort ben ik, naast Suzanne, het nieuwe gezicht bij EpeDoet!

Sinds 2015 werk ik binnen de gemeente Epe als sociaal werker. Begonnen bij de SWO/E bij de wijksteunpunten en later als Gebiedsregisseur in Epe. Nu heb ik deels de overstap gemaakt naar EpeDoet! Een nieuwe uitdaging voor mij en hier heb ik ontzettend veel zin in.

In mijn werk als sociaalwerker werkte ik al veel met vrijwilligers samen. Ik zeg wel eens, “als er geen vrijwilligers zijn, kunnen we in het welzijnswerk wel inpakken”. In verschillende samenwerking verbanden heb ik altijd gestaan voor een goede positie van de vrijwilligers binnen zogenoemde woonzorgzones, pluspunten en ontmoetingsplekken. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en daar wil ik me graag voor inzetten.

Naast EpeDoet ben ik ook nog werkzaam als sociaal werker o.a. bij de Huizen van de Buurt in Epe.

Ik werk op maandag dinsdag en donderdag vanuit het EGW in Epe en op vrijdagochtend ben ik in de Vegtelarij aanwezig. Heb je vragen? Loop eens binnen op een van deze locaties. Je kan me mailen op n.binnendijk@koppelswoe.nl of laat wat van je horen op mijn mobiele nummer:  06 – 40 38 74 86