Meld je aan voor NLdoet op 15 en 16 maart

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart weer NLdoet! NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op deze dag wordt vrijwilligerswerk in de spotlight gezet en wordt iedereen uitgenodigd om een dag het verschil te maken en ertoe te doen.

Een dagje vrijwilligerswerk proberen?

Ben je nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Op de website van NLdoet vind je meer informatie.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving.

Ook voor organisaties

Ook voor organisaties en verenigingen is meedoen aan NLdoet interessant! Want met NLdoet kan je vrijwilligerswerk doen bij jouw organisatie onder de aandacht te brengen. Elke organisatie of vereniging in Nederland kan namelijk op de website van NLdoet hun activiteit aanmelden. Dus wil je vrijwilligerswerk bij jouw organisatie onder de aandacht brengen én heb je nog een klus die door vrijwilligers op 15 of 16 maart opgepakt kan worden? Meld je activiteit dan aan op de website op de website van het Oranje Fonds.

Financiële bijdrage voor organisaties

Organiseert jouw organisatie op 15 of 16 maart een activiteit voor NLdoet? Dan kan je tot 31 januari een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds. Het maximaal aan te vragen budget is € 350,-. Op de website van NLdoet vind je de voorwaarden voor de aanvraag en wat er vergoed wordt en wat niet.