Online kennismeeting succesvol vrijwilligers werven

Vrijwilligers AanZet organiseert de online kennis meeting succesvol werven vrijwilligers.

Thema 1 september: vrijwilligers werven, hoe doe je dat succesvol? 
Deze online Kennis Meeting is gratis en bedoeld voor vrijwilligerscoördinatoren werkzaam in de zorg en welzijn, bij bibliotheken, ziekenhuizen, musea, vrijwilligerssteunpunten en andere organisaties. Aan deze webinar kunnen maximaal 25 personen deelnemen dus schrijf je snel in!

Vrijwilligers werven, hoe doe je dat succesvol? In deze gratis online Kennis Meeting wisselen we ervaringen op dit gebied uit. De volgende vragen komen aan bod:

De bedoeling van deze online Kennis Meeting is dat je niet alleen komt halen maar ook komt brengen: dat we met elkaar in gesprek gaan over ervaringen op dit gebied. Die ervaringen kunnen positief maar ook minder positief zijn. Dat geeft niks want daar kunnen we samen van leren, en daar gaat het om in deze online Kennis Meeting.

Aan deze online Kennis Meeting kunnen maximaal 25 vrijwilligers coördinatoren deelnemen. De online Kennis Meeting is geheel gratis en wordt gehouden via Zoom.

Datum en tijd:
Donderdag 1 september a.s. van 10:00 – 11:00 uur.

Opzet:
Het betreft een online Kennis Meeting waarin gespreksleider Huub van Dommelen van Kenniscentrum Vrijwilligers met de deelnemers ervaringen uit de praktijk uitwisselt met als doel om nuttige inzichten te verwerven.

Schrijf je hier in voor de online Kennis Meeting!

Je ontvangt voor aanvang een link om in te loggen via Zoom.