Workshop: voor een goed idee, is altijd geld

Ook in 2023 organiseert de Vrijwilligersacademie weer gratis workshops voor vrijwilligers. Binnenkort delen we het overzicht met workshops die gepland staan. We beginnen alvast met de eerste workshop: voor een goed idee is altijd geld. Hieronder lees je meer over deze workshop.

Voor een goed idee is altijd geld!
Introductieworkshop Praktijkgericht Fondsenwerven.

Wordt het binnen je organisatie ook vaak gezegd? ‘We hebben allerlei plannen en wensen, maar we hebben geen geld’. Dan is er goed nieuws! Er zijn in Nederland vele fondsen die graag geld willen geven aan goede projecten.

Om daar gebruik van te maken, moet  je wel wat doen. Wat precies? Dat leer je tijdens de introductieworkshop Praktijkgericht Fondsenwerven. Het praktijkgerichte van de workshop blijkt uit de vele voorbeelden, tips en adviezen voor het aanvragen van projectfinanciering. Plus dat je met afwisselende werkvormen en opdrachten werkt, zodat je direct zelf actief aan de slag gaat.

Resultaat
Na de introductieworkshop kennen deelnemers de hoofdlijnen van fondsenwerving en beschikken ze over veel praktische tips (do’s en don’ts). Ze weten waar ze fondsen kunnen vinden en welke projecten kansrijk zijn voor financiering.

Meer informatie & aanmelden kan hier.