EpeDoet! Ontmoet 14 juni Kulturhus Oene

‘EpeDoet! ontmoet’ in het Kulturhus in Oene

EPE – De medewerkers van EpeDoet! komen naar je toe deze periode! Onder het motto ‘EpeDoet! ontmoet’ gaan ze graag in gesprek over vrijwilligerswerk in het algemeen en alle mogelijkheden hiervoor in de gemeente Epe in het bijzonder.

Je vindt EpeDoet! de komende tijd op verschillende plekken in de gemeente Epe. Zo zijn de collega’s van EpeDoet! op vrijdag 14 juni van 9.00 tot 10.00 uur aanwezig in het Kulturhus in Oene. Daar nemen ze actuele overzicht met vrijwilligersvacatures mee. Benieuwd wat je qua vrijwilligerswerk zoal kan doen? Kom vooral even langs. EpeDoet! gaat graag met je in gesprek over bijvoorbeeld de Vrijwilligersacademie. Tot vrijdag de 14e dus.

EpeDoet!
EpeDoet! is één van de diensten van Koppel-Swoe. Dit is hét onafhankelijke, gratis platform voor vrijwilligerswerk in de gemeente Epe. Het platform is bestemd voor zowel inwoners als voor verenigingen en organisaties. Vraag en aanbod rondom al het vrijwilligerswerk in de gemeente Epe komt hier samen. Ook vind je hier informatie over vrijwilligerswerk en een aanbod workshops speciaal voor vrijwilligers.