Leerzame workshop over EHBO

Tijdens de workshop EHBO in Vogelvlucht lied Sandra van het Rode Kruis de deelnemers kennis maken met EHBO. Er kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Hoe kun je zorgen dat je goed voorbereid bent? Wat zijn de stappen van veiligheid? Hoe kun je iemand zijn bewustzijn controleren? Wat te doen bij verslikking? Maar ook reanimatie en AED zijn behandeld en het aanleggen van een wonddrukverband.

Een leuke avond vol informatie. De deelnemers vonden het een leerzame avond. We hoorden achteraf “het was waardevol en leerzaam, ik ben blij dat ik geweest ben” of “het tempo bij reanimatie was heel zinvol, ik dacht dat dit veel langzamer was” en “verslikking daar heb ik echt wat aan”. We kijken terug op een mooie avond.

Grenzen in vrijwilligerswerk

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert workshops speciaal voor vrijwilligers. Op woensdag 22 juni organiseren we de workshop: Grenzen in Vrijwilligerswerk. Wat kun / mag / wil je wel of juist niet in het vrijwilligerswerk? Welke grenzen zijn er en hoe kun je die herkennen? En hoe kun je omgaan met grenzen en ze bewaken? Meer informatie en aanmelden kan hier.