Workshop laaggeletterdheid in beeld

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert de workshop laaggeletterdheid in beeld. Deze workshop is speciaal voor vrijwilligers en wordt gegeven door Margriet Breet van Taalpunt Epe/Vaassen.

Workshop laaggeletterdheid

Op maandag 25 oktober is de workshop laaggeletterdheid. Een workshop waarin je leert wat laaggeletterdheid is, wat de impact is in het dagelijks leven en hoe je een gesprek kunt voeren hierover. Dit door filmpjes te kijken, samen in gesprek te gaan aan de hand van praatvragen, er wordt theorie behandeld en je gaat een gesprek oefenen met iemand waarvan jij vermoedt dat die laaggeletterd is.

Meer informatie over deze workshop en aanmelden kan hier.

De vrijwilligersacademie


De vrijwilligersacademie is er voor vrijwilligers en biedt workshops en bijeenkomsten aan voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem. De vrijwilligersacademie is een samenwerking tussen de vrijwilligersplatforms uit gemeente Heerde en Hattem en EpeDoet! uit Epe.

Wanneer je als vrijwilliger actief bent ongeacht in welke functie, kun je deelnemen aan het aanbod van de vrijwilligersacademie. Er is veel kennis aanwezig en die willen we via de academie overbrengen en met elkaar delen. Want wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen.