NLdoet op 15 en 16 maart 2024

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart weer NLdoet! NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op deze dag wordt vrijwilligerswerk in de spotlight gezet en wordt iedereen uitgenodigd om een dag het verschil te maken en ertoe te doen.

Meld je activiteit aan

Heeft jullie organisatie een leuke activiteit NLdoet activiteit? Vanaf 1 november kun je als organisatie je activiteit weer aanmelden op de website van het Oranje Fonds.

Financiële bijdrage

Van 1 november 2023 tot 31 januari 2024 is het mogelijk om een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor je NLdoet activiteit. Het maximaal aan te vragen budget is € 350,-. Op de website van NLdoet vind je de voorwaarden voor de aanvraag en wat er vergoed wordt en wat niet.

Nog geen vrijwilliger?

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Ben je nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Op de website van NLdoet vind je meer informatie.