Ontdek vrijwilligerswerk bij de Cannenburch

Vrijwilligerswerk bij de Cannenburch, is dat misschien iets voor jou? Ontdek de mogelijk en ga in gesprek om te kijken of dit bij jou past. Op zaterdag 15 april opent kasteel De Canneburch in Vaassen haar deuren.

Werken op een unieke locatie in Gelderland, bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen en samenwerken met betrokken collega’s. Is het zo leuk als het klinkt? Kom er zelf achter op zaterdag 15 april.

Buitenplaats Cannenburch zoekt vrijwillige collega’s met een warm welkom. Ter aanvulling op de teams zijn ze in het kasteel met name op zoek naar collega’s die een gastvrije kop koffie of thee schenken in het kasteelcafé. Alsmede collega’s die bezoekers wegwijs maken als suppoost of die willen werken in de landgoed- en/of de kasteelwinkel. Ze vragen een beschikbaarheid van vier dagen per maand van 11.00-16.00 uur, waarvan één dag in het weekend.

Liever in de buitenlucht? Ze zijn ook op zoek naar een coördinator voor de moestuinploeg die iedere dinsdagochtend bij elkaar komt.

Iets voor jou? Meld je aan en kom op zaterdag 15 april om 15.00 uur naar het kasteel. Ze praten je bij over alle mogelijkheden en om 15.30 uur neemt een, misschien wel toekomstige collega, je mee voor een rondleiding over de begane grond van het kasteel. Meld je nu aan via cannenburch@glk.nl en er staat die middag een goodiebag met informatie van Geldersch Landschap & Kasteelen voor je klaar.