7 december is het de Dag van de Vrijwilliger. Om alle vrijwilligers in de gemeente Epe te bedanken, organiseren we een verloting.

Aanvragen bedankkaart Dag van de Vrijwilliger

7 december

Aanvragen bedankkaart Dag van de vrijwilliger

Donderdag 7 december 2023 is het de ‘Dag van de Vrijwilliger’. Dé dag om je vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet. Misschien vind jij het ook leuk om (met je club, vereniging of organisatie) hier aandacht aan te besteden.

Vanuit EpeDoet! helpen we je hier graag bij. Daarom hebben we een ansichtkaart ontworpen waarmee jij je vrijwilligers kunt bedanken voor hun hulp en zíj kans maken op leuke prijzen.

Hoe werkt het?

We hebben onderstaande ansichtkaart ontworpen en deze laten we drukken. Jij kunt deze kaart gratis aanvragen bij EpeDoet! en daarna uitreiken aan je vrijwilligers. Geef in het formulier hieronder aan hoeveel kaarten je voor jouw organisatie of vereniging wilt en dan zorgen wij dat deze op tijd bij je zijn.

Vraag de kaarten uiterlijk maandag 13 november aan, dan zorgen wij dat ze voor 23 november bij je zijn. Zo heb jij nog twee weken de tijd om de kaarten te schrijven en uit te reiken op 7 december.

Zodra je de kaarten hebt ontvangen, kun je hier zelf een persoonlijke boodschap voor jouw vrijwilligers opschrijven en deze dan uitdelen. Wil je liever een digitale kaart uitreiken? Dat kan ook! Geef dat dan in het formulier aan en dan sturen wij je een digitaal bestand.

Verloting voor leuke prijzen

Naast de waardering via de kaart, maken vrijwilligers ook kans op leuke prijzen. We verloten verschillende prijzen om vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten. Via het scannen van de QR-code op de kaart kunnen vrijwilligers zich aanmelden en maken ze kans op deze prijzen. Een leuk extraatje.

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de verloting.