Babbelpost

Wat leuk! Een kaartje!

Bij Babbelpost draait het allemaal om kaartjes. Om contact met mede-inwoners van de gemeente Epe. Om aandacht voor elkaar. Rotary Epe en EpeDoet! hebben de handen ineengeslagen met het project Babbelpost.

Door corona zijn we allemaal meer aan huis gebonden en hebben we minder contact met elkaar. Gezellige post ontvangen vindt iedereen leuk. Daarom hebben we ons project ‘Babbelpost’ genoemd. Vertel hoe je dag is geweest, vertel een leuke anekdote, laat je kind een mooie tekening maken en bezorg deze tijdens je wandeling. Door heel Epe vind je adressen waar inwoners aangegeven hebben het leuk te vinden om post te ontvangen.

Wil jij een ander verblijden met een kaart? Stuur een kaart naar inwoners met dit logo op de stoep voor hun huis!

Hoe werkt Babbelpost?

Hierboven zie je het logo van Babbelpost. Als dit logo bij mensen op de stoep staat, betekent dit dat ze het leuk vinden om een kaartje te ontvangen. Want ja, wie vindt een gezellige kaart nou niet leuk? Zie jij dat logo bij iemand op de stoep staan? Dan weet je dat je iemand een groot plezier doet als jij de tijd neemt om een kaart te schrijven en in de bus te gooien. Dus kijk maar eens goed in de buurt of jij dit oranje logo ziet.

Aanmelden voor Babbelpost

Misschien vind je het zelf wel leuk om kaartjes te ontvangen? Dan kun je je onderaan deze pagina aanmelden voor Babbelpost. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Als je je aanmeldt voor Babbelpost wordt dit logo bij jou voor de deur geplaatst. Zo weten inwoners van de gemeente Epe dat jij het leuk vindt om kaartjes te ontvangen.

Vind jij het leuk om kaartjes te ontvangen? Meld je aan voor Babbelpost!

Als je deelneemt aan Babbelpost wordt ons oranje logo op de stoep gespoten. Dit gebeurt met markeringsverf. Na verloop van tijd verdwijnt deze verf.

Aanmelding Babbelpost

Leuk dat je je opgeeft voor Babbelpost! Vul hieronder je gegevens in, dan geven wij je gegevens door aan Rotaryclub Epe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.