Leerzame workshop

Voor goed idee is altijd geld genoeg, maar waar?

Vrijwilligers kwamen 1 februari samen bij Bloemfontein in Vaassen voor een workshop avond over geld. Er zijn veel fondsen maar hoe kan je daar gebruik van maken? Dat stond deze avond centraal.

VAASSEN – Een groep vrijwilligers van verschillende organisaties en verenigingen komt samen tijdens deze avond over fondsenwerving. Ze horen voorbeelden en krijgen tips en adviezen over het werven van fondsen. Veel praktische tips waarmee ze zelf aan de slag kunnen. We kijken terug op een leuke en leerzame avond. Hiervoor is per gemeente iemand beschikbaar om ze te ondersteunen als dat nodig is.

Volgende workshop

De workshop fondsenwerven ronden we net af en de volgende workshop staat alweer gepland. Dinsdag 7 februari is de workshop sociale veiligheid. De avond gaat over ongewenst gedrag want komt ook voor in het vrijwilligerswerk. Wat is ongewenst gedrag en wat kan je doen om het te voorkomen? In de workshop krijg je handvatten om hier mee aan de slag te gaan.

De Vrijwilligersacademie

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert gratis workshops voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem. Want wij waarderen jou als vrijwilliger en geven je de kans om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen. Hier vind je meer informatie over alle workshops en kan je je aanmelden.