7 december is het de Dag van de Vrijwilliger. Om alle vrijwilligers in de gemeente Epe te bedanken, organiseren we een verloting.

Verloting Dag van de Vrijwilliger

Verloting van Dag van de Vrijwilliger

Donderdag 7 december 2023 is het de Dag van de Vrijwilliger. Om alle vrijwilligers in de gemeente Epe te bedanken, organiseren we een verloting waarmee je leuke prijzen kunt winnen.

Ben jij actief als vrijwilliger in de gemeente Epe? Dan heb jij via de organisatie of vereniging waar jij actief bent, een kaart ontvangen om je te bedanken voor je inzet. Iedereen die zo’n kaart ontvangen heeft, kan deelnemen aan de verloting voor leuke prijzen.

De verloting

Nogmaals dank voor alle prijzen die beschikbaar zijn gesteld voor onze verloting! Je maakt kans op:

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor de loting en zo maak je kans op één van de leuke prijzen die wij verloten. Sommige prijzen worden vaker vergeven dus je maakt volop kans!

Heb je deze kaart niet ontvangen, neem dan contact op met de organisatie of verenging waar jij actief voor bent.

Hoe doe ik mee aan de verloting?

Vul hieronder je gegevens in om kans te maken op één van de prijzen die verloot worden. De winnaars van de verloting worden bekend gemaakt op de gemeentepagina’s in Rondom de Sprengen (week 1 – 2024) en op 2 januari op een nieuwspagina op www.epedoet.nl/nieuws. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe op 8 januari 2024 kun je je prijs ophalen. De nieuwjaarsreceptie is van 19.00 – 21.30 uur in het gemeentehuis.

Deelname verloting Dag van de Vrijwilliger 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
naam organisatie, club of vereniging
Ja, houd mij (maximaal 1x per maand) per email op de hoogte van gratis workshops voor vrijwilligers, nieuwe vacatures en andere acties voor vrijwilligers.*
Ik geef akkoord voor het publiceren van mijn naam en de naam van de organisatie waar ik vrijwilliger ben.*
De winnaars van de verloting worden bekend gemaakt op de gemeentepagina's in Rondom de Sprengen (week 1 - 2024) en op een nieuwspagina op www.epedoet.nl/nieuws.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.